dijous, 29 de març del 2012

...I SI ELS ARBRES DONAREN CARAMELS I HAMBURGUESES...

Una nova proposta!!!: fer una escultura amb material de rebuig. Tenim una caixa de cartró gran, uns trossos de porexpan que estaven dins la caixa i uns tubs de cartró.
Comencem a pensar i repensar. A la fi, i després de donar-li mil voltes, entre totes i tots decidim que amb la caixa i els trossos de porexpan farem un castell. El castell de les princeses i els prínceps, dels reis, dels dracs, de les papallones...
I amb els tubs de cartró, què hi farem? Pensant i pensant i col.locant els tubs en totes les posicions possibles tenim una idea; seran els troncs dels arbres màgics que envoltaran el castell. Fem un primer muntatge del que serà la nostra escultura.

I per fi, comencem!! Uns s'encarreguen de pintar el castell de color blanc i altres de pintar els troncs dels arbres màgics amb molts colors.

Volem que el castell tinga una porta i  gran amb un caminet de colors  i moltes finestres. Dins i fora del castells estaran les princeses, els reis, les papallones, els dracs que dibuixarem i enganxarem al porexpan amb un furgadents. Ens quedarà fantàstic!
 
Caramels, hamburgueses, varetes màgiques i iogurts penjaran de les branques dels arbres fantàstics. Ho passem d'allò més bé imaginant-se al voltant d'un bosc ple de fantasia. Seria genial!

 Fem les branques amb fil d'aram folrat amb paper de periòdic i utilitzem uns tests on plantem els nostres arbres.


I aquest és el muntatge final de la nostra obra d'art.











5 comentaris: