dimecres, 11 de juliol del 2012

CREAR, CREAR I CREAR....

El curs passat ens adentrarem en el món de l'art i la creativitat i ens convertirem en artistes com el Joan Miró
Aquest curs ho hem fet a traves de diferents propostes que impliquen la utilització de diferents tècniques plàstiques i materials diversos, ara ja som uns experts i expertes!!.
Cada dilluns per la vesprada ens convertim en artistes i aconseguim que la creativitat ens atrape. Després ens sentim molts satisfets i satisfetes amb els resultats aconseguits.
Gaudiu amb algunes de les nostres creacions...


PINTEM L'ESTIU...

Rebem el curs amb molta creativitat fent un mural conjunt sobre l'estiu. En assemblea decidim que la millor forma de fer-ho és dibuixant molts sols.




CAMINS SINUOSOS...

Pegarem 8 boletes de plastilina amb pegament. Després dibuixarem camins amb pintura unint dos boletes. Molt important!!; els camins NO podien creuar-se.Així ens trobarem amb un munt de possibles camins: rectes, llargs, amb curves, curtets...

 

CARRETERES...

Suquem les rodes dels cotxes que tenim a la classe en pintura i els fem rodar damunt de la nostra obra d'art aconseguint aquestes meravelloses carreteres de colors. Després amb gomets fiquem els cotxes.

 

CERCLES I MÉS CERCLES...

Peguem tres gomets i els envoltem amb cercles de colors.



2 PER 1...

Treballem la simetria; dobleguem el full per la meitat i en una part fem la nostra creació amb pintura per després doblegar i comprovar que ens ix el mateix dibuix a l'altra meitat.


BUSQUEM FORMES...

Construccions, cd's, peces dels blocs lògics....tot ens serveix per elaborar la nostra obra d'art. Dibuixem amb retolador negre la silueta dels objectes que hem agafat, les pintem amb ceres tobes i després pintem el fons amb pintura molt diluida amb aigua.



FES-TE EL COS...

 Sols tenim el cap! Ens dibuixem el cos amb retolador negre i ens fem la roba amb trossets de tela i de paperets de colors.



MÉS CAMINS SINUOSOS...

Aquesta vegada els camins van de delt a baix i d'un costat a l'altre, però sempre peguen una volta a la rotonda del centre.






FONS I DIBUIX...

Primer fem el fons amb estampacions. En una altra sessió pintem amb pinzell el nostre dibuix.



AUTORETRAT...

Tots els artistes que coneguem, tenen un autoretrat; nosaltres també volem un. Primer ens dibuixem amb llapis, després repasem amb retolador negre per pintar-ho tot amb ceres blanetes.



BOMBOLLES DE COLORS...

No sempre les coses ens ixen com nosaltres voldríem, "als artistes i a les artistes els passen aquestes coses...". La meua companya Laura em va explicar aquesta activitat, com també explica al seu blog elracodelinfant.blogspot.com. Nosaltres ho intentarem de totes les maneres possibles, però les bambolles no agafaven el color de la pintura.


Així que després d'experimentar amb la palleta i de bufar i bufar, decidirem mullar fulls de papers en la pintura aiguosa que s'anava acumulant en la taula. Va ser molt divertit.
Quan feu aquesta activitat és molt important barrejar primer la pintura amb el sabó i després a fegir-li l'aigua.


COLLAGE...

La tècnica del collage la desenvoluparem en varies sessions, ens va resultar d'allò més relaxant.Cadascú es concentrava en la seua creació que anava apareguent a poc a poc mentre escoltavem música.




RULETS DE PLASTILINA...

Primer aplanem 3 boletes de plastilina de diferents colors amb el corró i aconseguim tres capes finetes. Posem una damunt d'altra i amb les tres juntes fem un rulet que tallarem com si fora un fuet. Decidim que amb els trossets anem a fer flors i caragols. Ens queden unes obres d'art precioses.


BUFANT I MENEJANT...

Pintura molt aiguada, palletes i molta crativitat...


CARPETA D'ARTISTES...

Per tal de guardar totes les nostres obres d'art elaborem una carpeta d'artistes. Dobleguem una cartolina per la meitat i peguem els costats amb cinta aillant de colors deixant sols una obertura superior. Després la decorem amb molt d'art.



2 comentaris:

  1. !Pero bueno que chulo! . Tus niños y niñas estan hechos unos artistas estupendos.! Enhorabuena! . Un bes.

    ResponElimina
  2. M'encanta,quina pasada... que treballadora que eres....

    ResponElimina