ART CREATIVITAT

DESCOBRINT EL FIMO...


El fimo és una pasta modelable que té la particularitat d'endurir-se al calentar-se en el forn de casa a una temperatura de 130º. Amb aquesta pasta pots fer tot tipus de figures, a més a més en el mercat trobem una gama amplísima de colors.
Al treballar-la, s'ha de pastar amb les mans per tal d'aconseguir que es faci blaneta gràcies a la calor de les nostres mans ja que al principi és prou dura. A partir d'ací podem donar-li forma a la nostra creació. 
En internet hi ha un fum de tutorials sobre com treballar el fimo (o pasta polimèrica) que expliquen les tècniques que hi ha per donar forma a les nostres creacions. 

La meua germana, ma mare i jo hem decidit experimentar amb aquest material, així que quan el temps ho permiteix, ens juntem i anem fent, a més de passar una bona estona... 
Hem començat fent anells i arracades utilitzant la tècnica Millefiore. Gràcies als tutorials d'internet és molt fàcil descobrir com es fa. El que sí resulta imprecindible per elaborar els elements decoratius de les nostres arracades, anells, collars...és una màquina per a pasta que ens permiteix fer les diferents capes de fimo del mateix grossor que anem superposant.  

Ací està el resultat de la nostra primera creació. Amb la tècnica Millefiore hem aconseguit fer un "xurret" quadrat preciós que anirem tallant per enganxar-lo a les arracades i als anells, tallant-lo com si fos un fuet de fimo.
CONTINUEM INVESTIGANT AMB EL FIMO...


En aquesta sessió també elaborarem un "xurret" de fimo, però redonet i mes estret. Després amb restes de fimo d'altres creacions ferem boletes. Cobrirem les boletes amb trocets de fimo molt fins que tallavem del xurret. Quan tota la superfície està coverta, rodolem i rodolem....
Ací està el resultat...
PEIXOS...

Amb feltre es poden fer infinitat de coses. Nosaltres elaborarem uns peixets que decorarem amb botons, boletes, pompons.... i que ens quedaren preciosos!!!TOTS I TOTES TENIM LA CAPACITAT DE SER CREATIUS...

"La creativitat se aprende igual que se aprende a leer"
                                                Ken Robinson.
CALCETINS...

"Perquè les coses poden ser allò que tu vulgues que siguen"

Fa molt de temps que porte en el cap aquesta idea i per fi he començat a elaborar el meu conte "La Fàbrica de Somnis"; un lloc on uns calcetins, uns trossos de tela i alguna cosa més, deixen de ser-ho per convertir-se en allò que vulgues fabricar. 

A més he descobert que els calcetins són un material ideal per a elaborar peluixos d'allò més divertits! A la xarxa hi ha tot un seguit de tutorials que t'expliquen com pots elaborar-ho, encara que la millor forma és que surtin de la "Fàbrica de Somnis".  2 comentaris:

  1. ! Que chulos los peces! .! Me encantan. Que sera lo proximo? . Un beso.

    ResponElimina
  2. No se....Dale a la imaginación...jejeje

    ResponElimina