dijous, 29 de març de 2012

...I SI ELS ARBRES DONAREN CARAMELS I HAMBURGUESES...

Una nova proposta!!!: fer una escultura amb material de rebuig. Tenim una caixa de cartró gran, uns trossos de porexpan que estaven dins la caixa i uns tubs de cartró.
Comencem a pensar i repensar. A la fi, i després de donar-li mil voltes, entre totes i tots decidim que amb la caixa i els trossos de porexpan farem un castell. El castell de les princeses i els prínceps, dels reis, dels dracs, de les papallones...
I amb els tubs de cartró, què hi farem? Pensant i pensant i col.locant els tubs en totes les posicions possibles tenim una idea; seran els troncs dels arbres màgics que envoltaran el castell. Fem un primer muntatge del que serà la nostra escultura.

I per fi, comencem!! Uns s'encarreguen de pintar el castell de color blanc i altres de pintar els troncs dels arbres màgics amb molts colors.

Volem que el castell tinga una porta i  gran amb un caminet de colors  i moltes finestres. Dins i fora del castells estaran les princeses, els reis, les papallones, els dracs que dibuixarem i enganxarem al porexpan amb un furgadents. Ens quedarà fantàstic!
 
Caramels, hamburgueses, varetes màgiques i iogurts penjaran de les branques dels arbres fantàstics. Ho passem d'allò més bé imaginant-se al voltant d'un bosc ple de fantasia. Seria genial!

 Fem les branques amb fil d'aram folrat amb paper de periòdic i utilitzem uns tests on plantem els nostres arbres.


I aquest és el muntatge final de la nostra obra d'art.5 comentaris:

  1. QUINA XULADA!! M'ENCANTA, QUE TREBALLADORA QUE ERES...

    ResponElimina
  2. Benvinguda al món dels blogs. Ara mateix t'enllace al blog de les Barraquetes.

    ResponElimina
  3. Que bonito, me ha encantado. Como siempre me gusta todo lo que haces. Besos.

    ResponElimina